OVER ONS

 

Van Hees Infra Techniek is een multi disciplinaire aannemer welke zich wil toeleggen op het leveren van diensten en producten in de ondergrondse infra en recreatiemarkt.

 

Werkgebieden: Riolering, Persleidingen en transportleidingen, Kabelwerken, Laagspanning, Middenspanning, Hoogspanning (ondergronds), Hoge- en lage druk gasleidingen, Telecom, Water (transport)leidingen, Stadsverwarming, WKO-projecten.

 

Leverancier van duurzame producten zoals kunststof grastegels, Solar LED verlichting, houten led verlichting, kunststof gerecyclede producten zoals bermpalen, fiets laadpunten en picknicktafels, park- en straatmeubilair. Het assortiment zal continue uitgebreid, en waar nodig verbeterd worden.

 

Leverancier voor technische- en specialistische producten t.b.v. aanleg technische infrastructuur op Recreatieterreinen en Jachthavens.

Wij onderscheiden ons door transparantie, betrouwbaarheid, en betrokkenheid. Daarnaast is persoonlijke aandacht, service, en een correcte tarief- en prijsstelling voor ons een vanzelfsprekendheid.